Количка за пазаруване

Общо: 0.00 лв.

Търсене

Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ.

 

Доставка до адрес или до офис на Еконт се заплаща от Потребителя според тарифния калкулатор на Еконт интегриран в системата за подаване на поръчки. 

При завършване на поръчката си ако посочите, че желаете доставка до адрес или офис- ще ви се появи автоматично цената за доставка която трябва да заплатите. 

В опцията за бърза поръчка цената се актуализира след въвеждане на данните за доставка.

ВАЖНО: Фирма Реми Делукс ЕООД НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ОБЯВЕНАТА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА ЩЕ БЪДЕ 100% актуална, поради факта, че фирмата ни не може да носи отговорниост за грешки в модула на Еконт за доставки. 

Срокът за доставка обичайно е от 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността на куриерската фирма Еконт.  При извънредни обстоятелства , кампании, свръх натоварване, пандемии и др.срока за доставка се удължава максимум до 30 дни, като клиента ще бъде информиран за удължения срок за доставка.

Търговеца не носи отговорност за забавяния по обявения срок за доставка от страна на куриерската фирма или 3ти страни.

Търговеца си запазва правото да отмени едностранно поръчка, ако след опит от страна на Търговеца за потвърждение- същата не бъде потвърдена от клиента по телефон, емейл или текстово съобщение, ако има неверни данни или има съмнения , че Потребителя няма навършени 18 години. В извънредни случаи на липса на наличност Потребителя ще бъде информиран по електронен път за това.

С подаване на поръчка Потребителя се съгласява с Общите условия и ще бъде известен по емейл за статуса на поръчката . Търговеца няма задължение да се свързва по телефон с Потребителя за потвърждение на всяка поръчка, а само по желание. Същата се изпраща автоматично и на следващия ден може да бъде получена от Потребителя според данните за доставка. Потребителят е длъжен при промяна на данните за доставка или за отказ от поръчка да се свърже с Търговецът незабавно.

Фирма РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД ЗАВЕЖДА СЪДЕБНИ ДЕЛА СРЕЩУ ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ИЛИ ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ, КОЕТО СЛЕД ПОРЪЧКА ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМЕ СТОКАТА ИЛИ ДА СИ ЗАПЛАТИ КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ В 2ТЕ ПОСОКИ ПО ПОРЪЧКАТА И С ТОВА НАНАСЯ МАТЕРИАЛНИ ВРЕДИ НА ФИРМАТА!