Информация за доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ. Доставка до адрес се заплаща от Потребителя според тарифния калкулатор на Еконт интегриран в системата за подаване на поръчки. При завършване на поръчката си ако посочите, че желаете доставка до адрес или офис- ще ви се появи автоматично цената за доставка която трябва да заплатите. ВАЖНО: Фирма Реми Делукс ЕООД НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ОБЯВЕНАТА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА ЩЕ БЪДЕ 100% актуална, поради факта, че фирмата ни не може да носи отговорнoст за грешки в модула на Еконт за доставки. 
Въпреки, че стандартната доставка е  обявена от куриера за 24 часа, Срока а доставка обичайно е от 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността на куриерската фирма.

Търговеца не носи отговорност за забавяния по обявения срок за доставка от страна на куриерската фирма или 3ти страни.

Търговеца си запазва правото да отмени едностранно поръчка, ако след опит от страна на Търговеца за потвърждение- същата не бъде потвърдена от клиента по телефон или текстово съобщение, ако има неверни данни или има съмнения , че Потребителя няма навършени 18 години.В извънредни случаи на липса на наличност Потребителя ще бъде информирам по електронен път за това.